Home  |  Hay Day Hack  |  Hay Day Tips  |  HayDay Cheats

Hay Day Cheats


De meest gekste en leukste manieren om jou Hay Day spel compleet te maken, door wel is waar verschillende cheats te gebruiken in het spel kan je makkelijk munten, diamanten en je levelen naar een hogere rank. Het gebruiken van Hay Day Cheats is het tegenovergestelde van het gebruiken van de Hay Day Hack, zo zijn de Cheats goed gekeurd door de Hay Day Game makers en is de Hay Day Hack een tool die je op weg kan helpen met het Boosten van Diamanten, Geld en je Prestaties.Gebruik maken van de Hay Day Cheats


Zie de Hay Day Cheats hier direct beschreven maar let wel op, het is geen Hack de Hay Day Hack kan je overigens hier wel direct “Hay Day Hack Tool Downloaden” downloaden. De Cheats die hier uitgelegd worden kun je ook wel beschouwen als unieke Hay Day Tips die je gratis en voor niets kunt gebruiken, dit dus zonder enige interne “Real Money” kosten! Zo kan je snel en grote bestellingen bezorgen en bestellen, om zo enorm veel tijd te besparen en onnodige kosten. Wil je bijvoorbeeld een specifiek level overslaan lees dan ook verder hoe je dit kan doen zonder lange wachttijd of dat je eerst geld op je account moet zetten om dit als nog te doen. Hay Day is een spel vol met mogelijkheden, ontdek de Mystery box van de Hay Day Cheats om zo het spelen nog leuker te maken:


Top 3 Hay Day Cheats


1. - De Hay Day Cheat: Verhoog XP – XP Verhogen -Waarom heb je XP nodig in Hay Day om te kunnen spelen? De XP telt als een opbouwende prestatie grafiek die automatisch aangevuld wordt, om zo naar de volgende levels te kunnen ranken. Helaas gaat dit echter ook vaak met een enige langdurige slopende tijd! Wil je dit voorkomen? Dit kan je door het gebruik van de Hay Day Cheats, dit zijn bepaalde trucks die je op-weg helpen met het verhogen van jou Hay Day XP. Hoe kom ik aan extra XP? Heel simpel, begin met het oprapen van appels van je eigen appelbomen dit als je level 15 of hoger bereikt hebt. Elke appel die je opraapt bij jou appelbomen gaarde levert je makkelijk 6 XP op.


2. – Hay Day Cheat: Kranten doorlezen, op doelgerichte advertenties – Ga de krant doorlezen, voor advertenties van andere boerderijhouders waar jij direct mee kan handelen. Heb je bijvoorbeeld veel appels of misschien enorm veel tarwe, ga dan naar je oogst toe en zoek de bomen of velden die een uitroepteken hebben “Klik hierop” en je ontvangt direct Bonus XP.


3. – Hay Day Cheat: Ben jij een slimme ondernemer als Boer Tom – Ben jij de slimme ondernemer en ga je opzoek naar advertenties en producten die jij wel is waar kan verkopen, verhuren of misschien wel dooronderhandelen! Dan kunnen al deze Hay Day Cheats jouw veel succes mee brengen om zo makkelijk en snel te kunnen levelen en extra bonus XP te claimen. Ontvang daarom bij elke andere boerderij in de “Toolbox” gratis producten, om zo makkelijk je eigen boerderijbedrijf op te bouwen!


Ben je nog niet tevreden over de cheats of gaat het ja als nog te langzaam en wil je eigenlijk gewoon direct oneindig aantal diamanten, munten en XP ontvangen. Dan kan je altijd deze Hay Day Cheats aan de kant schuiven en de gratis Hay Day Hack downloaden. Om uiteindelijk met de hack tool in nog geen 12 minuten ontelbaar veel geld hebt en diamanten!Of neem de mobiele Hay Day Hack versie